Sport- en kubbavond (en zingen in de tent)

Met verschillende sporten willen we deze tentweek starten. Het wordt een avond met veel activiteiten op het veld. We willen jullie uitdagen om met de straat/vrienden/familie (vanaf 12 jaar) mee te doen tijdens het volleybaltoernooi. We spelen een volleybaltoernooi met zes spelers (per team minimaal 4 spelers ouder dan 16 jaar)  in het veld. Er zullen twee velden zijn om heerlijk samen te volleyballen. Is volleyballen misschien niet helemaal je ding? Dan is het mogelijk om net als op de camping het wel bekende Kubb-spel te spelen (opgeven in teams van 3 personen minimaal 2 spelers +16 jaar).  Kortom een avond om te noteren in de agenda, om samen te kunnen sporten, of elkaar aan te moedigen!

Volleybaltoernooi   18:30             6 spelers per team       opgeven voor 16 augustus

Kubboernooi             18:45              3 spelers per team       opgeven voor 16 augustus

Voor de volleybal is het nodig om uw team op te geven (per team minimaal 4 spelers ouder dan 16 jaar). Dit kan eventueel ook individueel als u geen team kunt maken. Ook voor het Kubb-toernooi kunt u zich individueel opgeven. Opgeven kan via de mail: mouthaan_13@hotmail.com of 0651802732. Wij hopen op een sportief toernooi!

Zingen 

Na het sportieve toernooi zullen er vanaf 20:30 uur hamburgers gebakken worden die te koop zijn voor de tentweek.  Rond 21:00 uur start in de tent ook een sing-inn waarin we God groot maken met de liederen die we willen zingen