Kindermiddag

(vanwege het corona-virus vervalt dit onderdeel)

Een drukke middag voor de boeg! Het is vanmiddag kleedjesmarkt. Dus kopers en verkopers… opgelet! Neem je kleedje mee, zorg dat je spulletjes goed staan uitgestald en neem ook even de tijd om langs te lopen bij de andere kleedjes. Misschien zit er nog iets leuks tussen. Ook als je zelf geen spullen hebt om te verkopen, ben je natuurlijk van harte welkom. Er zijn genoeg kleedjes waar je iets kunt kopen. De markt begint om half 2 en is om 3 uur afgelopen, dan kunnen jullie in de tent een zakje chips en wat drinken halen.

En dan nu tijd voor wat actiefs! Voor de kinderen tot 7 jaar zijn er twee luchtkussens. Eén om in te rennen en springen, de andere is een 5 meter hoge opblaasbare glijbaan. Zorg dat je niet je nieuwste kleren aan hebt, want je kunt weleens vies worden met het spelen!

Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn er meerdere spellen. Met alle spellen en opdrachten kun je punten verdienen! Het team met de meeste punten, krijgt een prijs. Snelheid, behendigheid, maar ook creativiteit komen van pas. Er wordt in elk geval gevoetbald en er is een heuse escaperoom…  Belangrijk voor de spelletjesmiddag is dan je vanaf 14.30 (uiterlijk 14.50u!) komt opgeven in de grote tent. In teams van 5 pers gaan we de strijd met elkaar aan.

We gaan er een gezellige middag van maken!

Voor meer informatie:

bleskensgraafec@gmail.com